Un nou mod de a bea ceaiul de la ora 5 la Grand Hotel Bucharest

Grand Hotel Bucharest este cunoscut pentru prezența sa istorică în inima Bucureștiului și pentru priveliștea sa deosebită, iar un concept care le combină pe cele două tocmai a fost lansat în această lună. „Sunset on 21” este noul tip de experiență care este conceput pentru a spori momentele de relaxare la sfârșitul fiecărei zile cu o priveliște spectaculoasă a orașului, toate văzute de sus. Oaspeții își pot savura ceaiul de la ora 5 în timp ce urmăresc apusurile uluitoare din Club Lounge al Grand Hotel Bucharest, care se găsește la etajul 21 al hotelului.

„Este nevoie de câteva momente de calm și liniște în fiecare zi și credem că o experiență ca aceasta ar putea fi perfectă pentru oaspeții noștri. Acest concept este menit să ridice ceaiul de la ora 5 și să îl transforme în ceva care iese cu adevărat în evidență. Aici, la Grand Hotel Bucharest, suntem cu adevărat dornici să creăm experiențe unice. ”, spune Salim Touma, Director General Grand Hotel București.

Specialul „Apus de soare pe 21” este disponibil nu numai oaspeților hotelului, ci și publicului larg, ceea ce o face una dintre cele mai interesante experiențe pe care Centrul Vechi al Bucureștiului le are de oferit până în prezent. Oferta include un turn de gustări sau un turn de cupcake, în funcție de preferințe, și un amestec din cele mai bune ceaiuri.

Clienții interesați pot accesa pachetul la adresa vanzari@grandhotelbucharest.ro