Grand Hotel Bucharest lansează noul său pachet, The Honeymoon Special, începând cu 1 noiembrie. Acest concept reunește ocazia perfectă de a sărbători unul dintre cele mai intense sentimente umane și cadrul perfect pentru a avea o astfel de experiență unică. Întrucât Specialul Luna de Miere este dedicat în principal cuplurilor, întreaga experiență este concepută pentru a contura momente care par a fi realizate din țesătura viselor în sine, toate trăite în inima Bucureștiului. Specialul Honeymoon include o experiență unică de 5 stele cu toate clopotele și fluierele la care clienții se pot aștepta de la hotelul de premieră din București: mic dejun la pat, facilități VIP și multe altele.

„Aici, la Grand Hotel Bucharest, suntem foarte dornici să creăm experiențe unice care să iasă cu adevărat în evidență. Așa a fost creată Honeymoon Special, pentru că ne-am gândit că fiecare moment al vieții ar trebui sărbătorit într-un mod în care să fie amintit. Ne bucurăm să putem oferi oaspeților noștri o astfel de experiență”, spune Salim Touma, Director General Grand Hotel București.

Grand Hotel Bucharest este cunoscut pentru impactul pozitiv pe care l-a adus comunitatii de-a lungul anilor, fiind unul dintre pilonii istoriei Bucurestiului. Hotelul a profitat de orice ocazie pentru a celebra sentimente precum dragostea, unitatea și uniunea.

Clienții interesați pot accesa pachetul la adresa vanzari@grandhotelbucharest.ro