Pe măsură ce Crăciunul se apropie, Grand Hotel Bucharest are plăcerea de a anunța ediția 2022 a Brunch-ului său de Crăciun. Fiind unul dintre evenimentele de semnătură pentru hotel, se așteaptă o fuziune între întoarcerea la tradițiile românești și îmbrățișarea nonconformismului lumii de astăzi, atât din perspectivă culinară, cât și atmosferică. Brunchul de Crăciun al Grand Hotel Bucharest include un bufet all you can eat cu preparate festive tradiționale.

„Sunt nerăbdător să sărbătoresc primul meu Crăciun în România, deoarece această țară are o legătură atât de profundă cu rădăcinile ei. Tot ceea ce pregătim pentru acest eveniment este tradițional și modern în același timp și chiar cred că Grand Hotel Bucharest este unul dintre puținele locuri care pot oferi o astfel de experiență”, spune Salim Touma, Director General Grand Hotel Bucharest.

Brunchul de Crăciun este de așteptat să fie unul dintre cele mai importante evenimente sociale ale acestei ierni, așa că rezervările trebuie făcute din timp, la vanzari@grandhotelbucharest.ro.