Odată cu sosirea lunii septembrie, veștile bune vor veni de la Grand Hotel Bucharest – noul sezon Brunchissimo este aici, cu o serie de brunchuri mai aromate ca niciodată.

Brunchissimo este deja una dintre tradițiile preferate de vară ale bucureștenilor – atât adulții, cât și copiii își rezervă duminicile pentru momente de răsfăț culinar, un loc de joacă complet renovat pentru copii, surprize muzicale, o tombolă săptămânală și nu numai – totul pentru 320 lei/persoană. . Anul acesta, brunch-ul este gratuit pentru copiii sub 6 ani sau oferă o reducere de 50% pentru copiii sub 12 ani și preț întreg pentru copiii peste 12 ani. Duminicile în familie sunt cu adevărat memorabile cu fiecare brunch între orele 12:30 și 16:30.

Noul sezon al îndrăgitei tradiții bucureștene promite „un sezon de călătorii culinare” care va oferi în fiecare duminică un nou răsfăț culinar delicios. Astfel, familiile gurmande vor putea experimenta cu fiecare nouă ediție preparate din diferite bucătării internaționale, pline de arome spectaculoase.

Ce bunătăți poți gusta la Brunchissimo de la Grand Hotel Bucharest?

Așa cum ne-am obișnuit deja pe credincioșii noștri iubitori de mâncare din vechile ediții, duminicile la Grand Hotel București aduc cu ei arome delicioase, transpuse într-o varietate de delicii culinare. Specific Brunchissimo, fructele de mare rămân în vogă. Stridiile, creveții, scoici proaspete, scoici și caracatiță pot fi savurate ca atare sau cu paste preparate pe loc. Aperitive precum salate colorate în stil spaniol, brânzeturi nobile, pita de casă și pâine vor încânta în continuare simțurile oaspeților.

Conceptul noului sezon aduce oaspeților noștri, pe lângă preparatele de semnătură ale evenimentului, delicatese cu arome orientale, asiatice, americane, africane și europene. De sărbători cei care aleg să-și petreacă duminica la Brunchissimo se vor putea bucura de ediții tematice.

În plus, în fiecare duminică vă va surprinde cu o nouă bucătărie care vă va răsfăța gusturile – ceva bun din America Latină, gusturi asiatice din Cambodgia, arome mediteraneene din Monaco, o aromă specială de Ziua Recunoștinței, mâncare de fiesta spaniolă, delicii turcești, mâncăruri de Halloween, delicii. specifice unui memorabil Oktoberfest german, arome orientale din Arabia Saudită sau preparate colorate cu arome specifice africane.

Vă asigurăm că veți aștepta cu nerăbdare fiecare duminică, pentru a vă răsfăța alături de familie la sfârșitul săptămânii. La acestea am adăugat deliciile cu care ne-am obișnuit deja oaspeții la edițiile anterioare ale Brunchissimo de la Grand Hotel Bucharest – gustul fin de mozzarella fior di latte, ricottini elegante, celebra burrata, un stand de clătite delicioase, alături de deserturi de casă pentru iubitorii de dulciuri, însoțite de o selecție de băuturi la fel de delicioase, alături de vin spumant Rhein.

Știm deja perfect că duminica este rezervată pentru timpul petrecut cu familia – cei mici au un nou loc de joacă, dotat cu un castel gonflabil unde se pot bucura de noi aventuri. 

Și pentru că atmosfera este ingredientul special care îți va condimenta duminica așa cum ai visat, te poți bucura de spectacolul de muzică live, care te va face să te ridici de pe scaun pentru niște mișcări de dans sau măcar să te facă să cânți alături de tine. melodiile preferate. Nu uita, dacă ești membru Grand Hotel Bucharest Social Club, te poți bucura la fiecare ediție de Brunchissimo de o reducere de 15-20%, în funcție de tipul de card pe care îl ai.