Povestea noastră

Grand Hotel Bucharest este simbolul hotelurilor de 5* din România, fiind primul zgârie-nori al țării și poziționat în inima Centrului Bucureștiului.

Din 1971

Hotelul face parte din Patrimoniul Cultural National Roman

1971

Istorie urbană

Construcția acestui proiect revoluționar în epoca comunistă a durat 3 ani. A fost primul hotel de lux din România, conceput să devină o referință pentru țară. În acea perioadă, Piața Universității găzduia numeroase magazine și fabrici de bere. Au trebuit demolate pentru a construi hotelul și Teatrul Național Român.

1971

Hotel iconic

Datorită locației sale ultracentrale, hotelul a fost martorul unor evenimente importante de-a lungul anilor. Piața Universității a devenit un loc de întâlnire public preferat pentru români. Camerele și apartamentele sale au întâmpinat oaspeți celebri, președinți de state, sportivi, regali și oameni de afaceri importanți. De asemenea, a servit ca locație pentru mai multe proiecte cinematografice și televiziuni.

Acum

Istorie urbană

Hotelul de 5 stele se află într-un amplu proiect de renovare, o investiție totală de 21 de milioane de euro care urmează să fie finalizată în 2024. Grand Hotel Bucharest va continua să ofere servicii de înaltă calitate.

Verificați disponibilitatea

1 Cameră , 1 Adult , 0 Copii
Camerele
Adulti
Copii